Den vanntette, varme og komfortable allværsstøvelen.

Støvelen er tilpasset daglig bruk i barnehagen, på skolen, i skogen, på fjellet og for andre utendørsaktiviteter hele året. Perfekt til både barn og voksne. Dock Boot er konstruert i neopren og naturgummi.

Føtter  Dock Boot

Se hva våre kunder sier:

Ikke la deg lure av
utsiden

Dock Boots hemmelighet ligger nemlig på innsiden.

Ytterdel

Ytterdel er neopren og delvis dekket med naturgummi for økt slitestyrke.
Neopren er et syntetisk gummimateriale. Materialets formelle navn er klorbutadiengummi. Varemerket Neoprene tilhører det amerikanske selskapet DuPont. Det ble opprinnelig markedsført under varemerket Duprene. Materialet brukes innen dykking, både i våt- og tørrdrakter. Materialet er vanntett, støtdempende, varmeisolerende og oljebestandig.

Innerdel

Innerdel er delvis neopren og delvis fleece fór.

Fleece har noen av ullens beste egenskaper, herav navnet, og er stort sett uovertruffen i isoleringsegenskaper på grunn av dens høye luftinnhold (kun luft kan varmeisolere). Hydrofob, hvilket betyr at det tørker meget hurtig, og er varmeisolerende også når det er vått. Kan kun oppsuge ca 1% av sin vekt i vann. Er åndbart, det vil si svettetransporterende. Svette transporteres hurtig ut til overflaten og fordamper. Lett å vedlikeholde og vaske. Meget lett.